A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Látogató 2010.01.26-óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa108
mod_vvisit_counterÖsszesen201805

Tanácsok építőknek

Térkő lerakása
Tető építés

linkpark

PDF Nyomtat Email

Térkő, térburkolat, kert és parképítés

 

   

Térkő burkolatAz ABeton Viacolor Térkő Zrt. 1990-ben kezdte meg építőanyagipari tevékenységét. Célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.

A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő burkolatok három számítógéppel vezérelt gyárban Pécsett, Székesfehérváron, Nyékládházán, Budapesten és Pécsváradon készülnek.

 

 

 

 Térkő burkolatOrszágos márkakereskedői hálózatunk segítségével több mint 100 helyen megvásárolhatók termékeink. Fejlesztéseink során folyamatosan bővítjük forma- és színválasztékunkat, és gyártunk mosott felületű burkolatokat, valamint magasépítési termékeket is.

 

A térkő időtálló, klasszikus szépségű, ésszerű beruházás a jövőnek.

 

 

 


 

 "A Semmelrock célja nem kevesebb, mint az, hogy Ön jól érezze magát. Akár a kertjében, a tetőteraszán, vagy otthonának útjain és terein. Termékeinken keresztül az Ön igényeihez méltó formatervezést, téralakítást
valósítunk meg.

Új trendek felfedezésével, maradandó design és stílus kialakításával ötven éve folyamatos kapcsolatban állunk a művészettel. Emellett olyan, nagy értékű térköveket és lapokat fejlesztünk, amelyeket intelligensnek nevezünk. Mert több rejlik bennük: okos műszaki megoldásoknak köszönhetően éveken át változatlanok és szépek maradnak.

Fél évszázadon keresztül minőséget produkálni nem könnyű dolog. Valójában komoly munka. Munka a terméken, és munka önmagunkon. Ezért még inkább örülünk, hogy termékeinkben – az ízléssel párosulva – a know-how is felhívja a figyelmet.

Mi kezeskedünk a minőségért. A jövőben is. Termékeinket folyamatos kutatással és fejlesztéssel még intelligensebbé kívánjuk tenni. A minőség iránti igény az Önnek nyújtott szolgáltatásaink kapcsán is kötelez minket. Mi nagybetűvel írjuk a szolgáltatást. A tanácsadás, és az, hogy időt szánjunk Önre: ez a feladatunk.

Mivel minőséget kínálunk, növekszünk. Belföldön és külföldön egyaránt.
A Semmelrock ma kilenc országban van jelen. Közép- és kelet-európai bővülésünk folytatódik. Cégünk alapját munkatársaink jelentik, akik a formatervezés művészetén dolgoznak. Ők gondoskodnak arról, hogy olyan sikeres vállalkozás legyünk, amely Európa központi régiójában vezető pozíciót szerzett.

 

Aki vezetni akar, annak élen kell járnia. Nap mint nap. Amit teszünk, úgy tesszük, hogy kezünkbe vegyük a jövőt. A következő ötven évre és még tovább. Önért. Mert a célunk nem kevesebb, mint az, hogy Ön jól érezze magát, és a Semmelrock terek, utak és teraszok sokáig örömöt szerezzenek Önnek."

 


 

 

 

 

 

A kertet napjainkban egyre inkább a lakás meghosszabbított részének tekintjük, ahol pihenésünket, kikapcsolódásunkat megfelelő körülmények között biztosítsuk. Minőségi termékekkel egész éven át élvezhetjük a szabadban töltött időt, mindehhez egy széles választékot kínálunk.

A legismertebbek a Hollandiából importált Bear County faházak, Jungle Gym kültéri fajátékok, kerti bútorok és kerti kiegészítők. Dísznövények, terméskövek és fa kerti kiegészítők (pl. ágyásszegélyek, kerítéselemek, cölöpök stb.) bővítik kínálatunkat. Továbbá figyelmébe ajánljuk minőségi bizonyítvánnyal rendelkező kültéri fajátékainkat. 

 

 

 


 

 1994 óta foglalkozunk az új-zélandi AHI Roofing képviseletével, pillekönnyű, acélerősségű tetőfedő lemezes cserép importálásával. A kezdetben évi néhány tízezer négyzetméter, akkor DecraBond márkanévvel forgalmazott mennyiség mára sokszorosára nőtt. 2005. októberétől a négyféle Gerard márkanevű profil mellett az egyre népszerűbb mediterrán forma is rendelkezésre áll. 

Az építőipari ágazat másik képviselt cége a belga APOK, mely piacvezető a Benelux államban vörösréz és cink esőcsatorna rendszereivel.

Az építőipari áruk jellemzően a fogyasztói piacon találnak gazdára, ezért az egész országot behálózó márkaképviselői rendszert építettünk ki, hogy a felhasználókhoz közel történhessen az értékesítés. A Holimex csak fővállalkozás lebonyolításában végez közvetlenül üzleti tevékenységet is.

 

 

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack